Kelab Hospitaliti, Pelancongan dan Seni Kulinari (HOTCA) Kolej SEGi Kuala Lumpur mengadakan mesyuarat tahunan 2023 pada 14 Mac untuk membincangkan acara dan aktiviti tahun ini serta menyerahkan tugas kepada ahli jawatankuasa baharu.
Diketuai oleh penasihat inspirasinya, Cik Norhaslinda Jamaluddin, objektif utama di sebalik kelab itu adalah untuk mengumpulkan pelajar daripada pelbagai program, tanpa mengira tahap pengajian mereka, untuk bersama-sama menceburi idea dan aktiviti yang kreatif, menarik dan aktiviti untuk sekolah. Pelajar digalakkan untuk menjadi sebahagian daripada pasukan supaya mereka boleh menghasilkan portfolio yang menarik untuk mencipta peluang rangkaian, membangunkan kebolehan baharu dan membina kemahiran kepimpinan dengan cara yang menyeronokkan.
Kelab ini mengambil ahli baharu sebaik sahaja ahli senior meneruskan pengajian mereka untuk memberi mereka peluang untuk memberi tumpuan kepada akademik dan memberi peluang kepada junior untuk menyinar.
Baca lebih lanjut di https://bit.ly/3W21TxZ